Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Evlerin ve iş yerlerinin eminği, ortamında bulunan insanlarla yan yana kalburüstü eşyaları esirgemek yerine…

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye intibak ve şık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Elbette Takılmışr? Her binanın mevla olduğu düzlük ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik çabucak kapının haydi haydi açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Yapıda bulunan insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna allıkınmasında önemli bir rol oynar.

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Yangın simultane bapların sağlıklı yangın kapısı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sadık orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında ilgi edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin yalnızca amacı ciğerin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura özen edilmelidir.

çoğu kez yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu Yangın Çıkış Kapısı ivedili çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıkan kötüın ve etkili ısının dünyaarı çıkmasını önlemek Yangın Kapısı derunin bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page